Reprezentanţa în România

JOIA de film

/romania/file/cainschildrenphotoswebjpg_rocainschildren_photos_web.jpg

copiii lui cain
©

La JOIA de film, începe o nouă serie de proiecții în cadrul proiectului KineDok de la One World Romania. Primul film proiectat este „Copiii lui Cain”/„Káin gyermekei” (Ungaria-Franța, 2014, 104 min., regia: Marcell Gerő)

Data: 
02/11/2017 - 19:00

Documentarul „Copiii lui Cain” urmărește viața a trei bărbați care au comis crime în copilărie. Ei încearcă să devină piese care să ajute la funcționarea societății, în timp ce se creionează harta unui stat în dezechilibru, cu lacune și nereguli.

Detalii despre acest film, dar și despre celelalte filme incluse în proiect, precum și programul proiecțiilor în toate orașele sunt disponibile aici 

KineDok este un program de distribuție alternativă de film documentar ce își propune să completeze distribuția clasică și să aducă filmul documentar mai aproape de public.

În cadrul celei de-a treia ediții, 16 documentare incitante din Europa Centrală şi de Est vor fi proiectate în minim 25 de spaţii neconvenţionale din fiecare ţară participantă : Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Polonia, Norvegia, Bulgaria şi România.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, avem rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Vă mulțumim pentru înțelegere!