Reprezentanţa în România

Conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Nord-Est

/romania/file/vizualsuccesulemolipsitorweb2jpg-1_rovizual_succesul_e_molipsitor_web_2.jpg

caravana fondurilor structurale
©

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group organizează în data de 3 noiembrie 2017, la Iași, începând cu ora 11.30, conferința despre fondurile europene „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Nord-Est, în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

Data: 
03/11/2017 - 11:30

Conferința va avea loc la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iaşi, sala B.P.Hasdeu (str. Păcurari, nr. 4). Ea este parte a celei de-a doua ediții a Caravanei Fondurilor Structurale -„Succesul e...MOLIPSITOR!”, un proces interactiv de descoperire și împărtășire a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene. În perioada mai-noiembrie 2017 vizităm cele 8 regiuni ale României, discutăm despre lecții învățate și prezentăm bune practici ale beneficiarilor de la nivel local.

Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, vor fi prezentate informații practice legate de achizițiile publice și publicul va putea adresa întrebări.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților publice centrale şi locale, beneficiari și potențiali beneficiari ai fondurilor europene, mass-media şi publicul larg.

Conferinţa se bucură de sprijinul Casei de Avocatură Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă împreună cu partenerii regionali Fundația „Alături de Voi” România și Web Innovation

Puteți confirma participarea la eveniment până cel târziu joi, 2 noiembrie 2017, la Raluca Prelucă, mobil: 0725072533, e-mail: conferinta@fonduri-structurale.ro.

Consultați, mai jos, agenda evenimentului:

/romania/file/succesmolipsitoriasiwebjpg_rosucces_molipsitor_iasi_web.jpg

conferinta succes molipsitor
©