Reprezentanţa în România

Startul campaniei „Succesul e MOLIPSITOR!”

/romania/file/vizualsuccesulemolipsitorjpg_rovizual_succesul_e_molipsitor.jpg

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro, au organizat marți, 23 mai, conferința despre fondurile europene „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea București-Ilfov organizată în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

Data: 
23/05/2017 - 11:00
Conferința a fost prima din cadrul celei de a doua ediții a Caravanei Fondurilor Structurale - „Succesul e...MOLIPSITOR!”, un proces interactiv de descoperire și împărtășire a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene. În perioada mai-noiembrie 2017 vizităm cele 8 regiuni ale României, discutăm despre lecții învățate și prezentăm bune practici ale beneficiarilor de la nivel local.
 
Evenimentul a inclus prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învăţăm de la experţi”. În cadrul acestei secțiuni, doi experți au prezentat informații practice legate de achiziţiile publice și inovare și au răspuns întrebărilor publicului.
 
La eveniment vau fost prezenți reprezentanți ai autorităților publice centrale şi locale, beneficiari și potențiali beneficiari ai fondurilor europene, mass media şi publicul larg.