Reprezentanţa în România

JOIA de film

/romania/file/jdf-free16novjpg_rojdf free_16nov.jpg

documentar Liberi
©

Joi, la Spațiul Public European, are loc o nouă proiecție în cadrul KineDok, proiect al One World Romania: „Liberi” (Croația, 2015).

Data: 
16/11/2017 - 20:00

Filmul urmărește timp de doi ani calea spre libertate a unui grup de oameni cu dizabilități mentale care sunt internați în instituțiile croate. Mai multe despre film aici.

KineDok este un program de distribuție alternativă de film documentar ce își propune să completeze distribuția clasică și să aducă filmul documentar mai aproape de public.

În cadrul celei de-a treia ediții, 16 documentare incitante din Europa Centrală şi de Est vor fi proiectate în minim 25 de spaţii neconvenţionale din fiecare ţară participantă: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Polonia, Norvegia, Bulgaria şi România.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, gazdele au rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Cu mulțumiri pentru înțelegere!

N.B. În datele de 23, respectiv 30 noiembrie 2017, nu vor avea loc proiecții de film. 

În perioada 22-24 noiembrie 2017, Spațiul Public European va fi închis și sunteți așteptați la târgul de carte Gaudeamus.

De asemenea, conform prevederilor legale, SPE va fi închis în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2017.