Reprezentanţa în România

Dezbaterea privind viitorul Europei ajunge la "GAUDEAMUS Litoral"

/romania/file/dialogcucetateniidcpng_rodialog_cu_cetatenii_dc.png

dialog cu cetatenii
©

Viitorul UE27 și alte teme de interes pentru cetățenii europeni vor fi abordate, într-un dialog deschis publicului larg, de Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, și Ovidiu Nahoi, jurnalist și analist politic pe teme europene și redactor-șef RFI România. Dezbaterea se va desfășura la Mamaia, în Piațeta Perla, în data de 14 august, începând cu ora 16.30.

Data: 
14/08/2017 - 17:30 - 18:45

Dialogul este unul dintre evenimentele ce vor avea loc în cadrul târgului "GAUDEAMUS  Litoral", organizat între 12-15 august. Pe lângă dialog, reprezentanții Comisiei Europene în România au în vedere și descoperirea de către publicul larg a proiectelor și valorilor Uniunii Europene prin joc și storytelling. De asemenea, pe întreaga durată a târgului, se va putea vizita standul Spațiului Public European, acolo unde va fi prezentă și expoziția itinerantă "O UNIUNE TOT MAI STRÂNSĂ - Moștenirea Tratatelor de la Roma pentru Europa de astăzi", lansată cu ocazia aniversării a 60 de ani de la semnarea Tratatelor ce stau la baza Uniunii Europene de astăzi.

Cel mai important eveniment cultural de pe litoral vine cu multe lansări de carte, lecturi publice, sesiuni de autografe, spectacole, concerte și, nu în ultimul rând, dialoguri deschise pe teme europene.

Urmărește evenimentul pe Facebook