#EUinmyregion 2020 - BERÄTTELSER

Ytterligare verktyg

 

Bra historier berättar inte bara något vi inte redan visste. De delar idéer, erfarenheter och till och med åsikter. De är enkla och fokuserade. Men berättelserna, de är underhållande, men ändå pedagogiska, universella och minnesvärda. Dela din med oss.

Experterna som arbetar med EU-finansierade projekt och program uppmanas att delta i tävlingen #EUinmyregion Stories, med en möjlighet att vinna deltagande i EU: s regionveckan i oktober i Bryssel och delta i ett särskilt program med utbildning och synlighet för projektet eller programmet som visas i berättelsen. Formatet är gratis, berättelserna kan vara på video eller ljud, bilder eller skrivna.

För att delta, skicka en länk till historien som är offentlig till info@euinmyregion.eu (Ämne: “EUinmyregion – stories").

I e-postmeddelandet, vänligen inkludera ett tydligt uttalande om att du har läst och förstått reglerna och villkoren för tjänsten i e-postmeddelandet och att du accepterar dem. Ett signerat auktoriseringsformulär behövs endast när individer kan identifieras på bilden.

Tävlingen pågår till slutet av augusti.Relaterade dokument