Ytterligare verktyg

 

#EUinmyregion

Delta i diskussionen under #EUinmyregion på sociala medier.

Vad är det?

EU i min region är ett gemensamt informationsinitiativ för att lyfta fram EU-insatser för regionerna i Europa. Tillsammans med partnerregioner och EU-finansierade projekt skapar vi verktyg och möjligheter för att samarbeta med invånarna och visa dem vad som görs i deras närområde med hjälp av regionala medel och EU-pengar.

EU i min region handlar också om partnerskap med regioner för att lansera regionala kampanjer med hyperlokala inslag och glimten i ögat, positiva upplevelser och aktiviteter på populära platser som är en del av den regionala identiteten. Mellan 2021 och 2023 lanseras 40 sådana kampanjer i 8 fokusländer: Bulgarien, Finland, Frankrike, Grekland, Italien, Portugal, Rumänien och Tyskland.

Upptäck tusentals platser och initiativ nära dig, i hela EU.

*För partnerregioner och projektansvariga

 

 

Hur går det till?

Det finns en verktygslåda med lättanvända mallar i justerbara format som våra regionala partner kan använda i sin informationsverksamhet.

Regioner och projekt kan kontakta en helpdesk och beställa skräddarsytt material:

  • Vykort på basis av vackra projektbilder.
  • Specialanpassad infografik för att visa viktiga projektrelaterade data på ett användarvänligt sätt.
  • Frågesporter på de lokala språke.

I fokusländerna* lanserar vi regionala kampanjer med specialanpassade koncept för varje partnerregion. Mixen består av annonstavlor, bilder för sociala medier, gatumarknadsföring och partnerskap med lokala medier och influerare.

*Bulgarien, Finland, Frankrike, Grekland, Italien, Portugal, Rumänien och Tyskland.

EU-frågesport

Delta, dela och ... ta chansen att vinna en korg full med delikatesser från EU:s regioner!