Panorama 74: LETTLAND bygger broar för att stärka den regionala tillväxten

Ytterligare verktyg

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : All
Date : 16/10/2020

Höstnumret av tidningen Panorama finns nu tillgängligt för nedladdning, med en serie artiklar med fokus på Interregs 30-årsjubileum. Vi utforskar hur man kan göra kommunikationsaktiviteter mer miljövänliga, avslöjar resultaten från en stor undersökning om gränsöverskridande samarbete och lyfter fram hur unga människor bidragit till programmen. Vi har också alla detaljer om finalisterna och vinnarna i årets upplaga av RegioStars Awards för EU:s mest innovativa projekt.

I det här numret sätter vi fokus på Lettland. I vår exklusiva intervju med finansminister Jānis Reirs får vi reda på hur detta baltiska land har använt sig av EU-finansiering för att hantera regionala skillnader, hur landet har reagerat på covid-19-krisen och hur deras planer ser ut för en grön och digital framtid under programperioden 2021–2027.

Avsnittet Med dina egna ord innehåller ett bidrag från CESR i Frankrike, vi har våra vanliga avsnitt med kartor och datapunkt, och i projektavsnittet besöker vi Italien, Cypern och de grekiska öarna, Réunion och Finland. 

Publications