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You will find below a list of questions received for this call for proposals. Please note 
that the present document aims to complement and clarify the call for proposals and 
does not replace it. A Q&As document will be periodically published; applicants are 
invited to check this website regularly.   
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Q1. Can a cooperative (youth led and working/creating youth led actions) that by 
bylaws cannot produce profits, apply for the project proposal: Youth4ORS? 

A1. As provided for in section 6.1 of the call for proposals, non-profit organisation 
(private or public) are eligible applicants. 

“6.1. Eligible applicants 

Proposals may be submitted by any of the following applicants (natural 
persons are not eligible): 

— non-profit organisation (private or public); 
— public authorities (national, regional and/or local); 
— universities and other educational institutions; 
— research centres; 
— European, national, regional and local youth organisations.  

Country of establishment 

Only applications from legal entities established in the following countries are 
eligible: 

— EU Member States 

The same eligibility criteria apply to affiliated entities.” 

Q2. Can a business company (communication agency) be part of the consortia, 
through letter of intentions, as to support the quality of proposals, or they can be 
further contracted, after the proposals has been approved? 

A2. As the same eligibility criteria applies for multi-beneficiary, a business company 
(profit organisation) is not eligible and cannot be part of the consortium. 

A communication agency can be sub-contractor, if fully complying with all the 
conditions established in call for proposals’ documents. 

 

Q3. In case of mono-beneficiary: are physical people, on behalf of Organisations, 
eligible as contact antennas? 

A3. Yes, a physical person is eligible as contact-point (in the remit of what is stated in 
section 8.2 of the text of the call for proposals). 

 


