#EUinmyregion 2020 - PROJEKTI

Dodatna orodja

 

Zmagovalke natečaja za najboljše zgodbe 2020

Čestitke trem zmagovalkam!


Dobre zgodbe nam ne povedo zgolj nekaj, česar še nismo poznali, ampak tudi izmenjujejo ideje, izkušnje in celo mnenja. Lahko so zabavne, a hkrati poučne, univerzalne in nepozabne. Delite svoje z nami.

Strokovnjaki, ki delajo z EU financiranimi projekti in programi, so vabljeni, da sodelujejo v natečaju #EUinmyregion Zgodbe. Tako si lahko prisluzijo možnost udeležbe na oktobrskem Evropskem tednu regij in mest v Bruslju, kjer bodo lahko sodelovali v posebnem programu z usposabljanjem in zagotovili prepoznavnosti projekta ali programa, predstavljenega v zgodbi. Oblika ni določena: zgodbe so lahko video ali avdio, v slikovni ali pisni obliki.

Če želite sodelovati, pošljite povezavo do zgodbe, ki je javno objavljena, na info@euinmyregion.eu (zadeva: “EUinmyregion – stories").

V e-poštno sporočilo navedite jasno izjavo, da ste prebrali in razumeli pravila in pogoje storitve iz e-poštnega sporočila ter da jih sprejemate. Podpisan obrazec za avtorizacijo je potreben le, kadar je na sliki mogoče prepoznati posameznike.

Natečaj poteka do konca avgusta.Povezani dokumenti