Panorama 75: Prehod na zeleno in digitalno v letu 2021

Dodatna orodja

 
22/12/2020

Na voljo je zimska izdaja revije Panorama, ki zaznamuje konec nekega obdobja. Naša 75. izdaja je tudi zadnja, ki je bila pripravljena v tem formatu PDF, saj bomo leta 2021 predstavili novo digitalno različico z rednejšimi članki. V tej izdaji je na voljo pregled dogajanj iz dveh desetletij revije in kratek pregled prihajajočih dogodkov.

Ekskluzivno poročilo ekipe nemškega predsedstva kaže vso trdo delo, ki je bilo opravljeno pri doseganju dogovora o svežnju kohezijske politike, predstavimo pa tudi novo orodje za pomoč upravičencem projekta pri izpolnjevanju njihovih komunikacijskih obveznosti. Ozremo se na dva letošnja dogodka deležnikov, ki sta bila uspešno prenesena na splet: Evropski teden regij in mest ter poznejše letno srečanje Interreg. Ulovimo tudi letošnje Potovanje z avtomobilom z zelenim pridihom, kjer sledimo mladim vplivnikom po celini.

Naša rubrika Zemljevidi vsebuje kratek pregled nedavno objavljenega indeksa socialnega napredka , v Podatkovni točki pa je izpostavljen odziv EU na koronavirusno krizo. V rubriki Projekti smo obiskali Malto, Bolgarijo, Grčijo, Dansko in Luksemburg.

Vse to in še več vas že čaka. Veselo branje in vesele praznike!

Panorama 75: Going Green and Digital in 2021 

Novice