Campanii de comunicare

Alte instrumente

 
Europa în regiunea mea - Regiunea Centru Európa a régiómban – Közép-Románia

Campaniile regionale se desfășoară în jurul unor locuri familiare și pun în evidență idei și inițiative susținute de UE, care au adus schimbări pozitive la nivel local. Ele reunesc UE și partenerii regionali și sunt pline de culoare locală.

Iată locurile și proiectele promovate printr-o astfel de campanie în Regiunea Centru din România, în perioada 6 iunie-6 iulie 2022:

  • Parcul eco-turistic „Drumul Sării” și Lacul Ursu din Sovata

Sănătatea este în natura noastră.
Parcul eco-turistic, unic în România, Drumul Sării de la Sovata, pune în valoare bogățiile și frumusețile naturale ale zonei. Lacul Ursu, dealurile împădurite și aerul curat transmit acum o energie nouă, pentru sănătate. Natura plină de farmec din centrul României renaște cu sprijinul Uniunii Europene.

Közép-Románia régióban 2022. június 6. és július 6. között a következő két szovátai látnivaló és a hozzájuk kapcsolódó projektek képezik promóció tárgyát:

  • a Drumul Sării ökoturisztikai park és a Medve-tó

Természetünk tiszta egészség.
A szovátai Drumul Sării (Sóút) elnevezésű ökoturisztikai park, mely Romániában egyetlen a maga nemében, a térség gazdagságát és természeti szépségét helyezi reflektorfénybe. A Medve-tó és az azt övező, erdővel borított dombvidék friss levegőjével mindig is vonzó hely volt az egészséges kikapcsolódásra vágyók számára. A népszerű közép-romániai kirándulóhely most megújult az Európai Unió támogatásával.

În pachetul de comunicare puteți găsi un comunicat de presă, materiale vizuale, texte și ghiduri pentru platformele de comunicare socială legate de campanie.

Set de instrumente de comunicare

 DESCARCĂ 

Descoperiți toate campaniile regionale din toate regiunile