Alte instrumente

 

What is #EUinmyRegion all about?

Ce a făcut vreodată Uniunea Europeană pentru dumneavoastră? Acum este momentul să aflați! Vizualizați harta de mai jos.
Vizitați Zilele porților deschise ale proiectelor UE pentru a afla ce anume face UE în vederea îmbunătățirii regiunii dumneavostră.
Luați cele mai bune fotografii pe care le-ați făcut unui proiect finanțat de UE și trimiteți-le pentru concursul de fotografie. Acestea ar putea ajunge printre fotografiile expuse în cadrul expoziției itinerante de fotografii care va face turul Europei!
Relatați povestea unui proiect finanțat de UE și participați la concursul de blogging pentru a câștiga o experiență de învățare de neuitat pe teme de comunicare în domeniul UE.
Puneți-vă la încercare cunoștințele despre regiunile și gastronomia UE și puteți câștiga premii dulci!

Concursul de blogging

Chaves-Verín Eurocity: Two countries, one destiny

This project, created in 1991, is about achieving cross-border unity betwee ...

Erasmus at 40

Not in my wildest dreams could I have imagined how the Erasmus project woul ...

LIFE Ammonia Trapping

In 2017 the high speed Renfe train service in Spain celebrated it ...Participați la concurs
Chestionare

Cât de multe știți despre culturile și tradițiile europene? Faceți testul și puteți câștiga coșuri pline de delicatese europene locale!


Jucați-vă

Ghid pentru participanți

Pentru a vă ghida în cadrul concursului, am invitat 3 bloggeri și 2 fotografi la Charleroi, Belgia. Orașul a fost afectat de criza postindustrială și acum dezvoltă numeroase proiecte urbane vizând modernizarea centrului. Fondurile UE, cofinanțând diferite proiecte, joacă un rol important în acest proces de modernizare.
De aceea ne-am întâlnit cu toții la Quai10, un centru cultural care a fost inaugurat în urmă cu numai un an. Urmăriți înregistrarea video pentru a cunoaște mai bine povestea orașului Charleroi și ascultați podcast-urile pentru a afla sfaturi și trucuri de la acești profesioniști talentați. Aflați cum și-au abordat ei temele!
Acum este rândul dumneavoastră! Relatați-vă poveștile cu ajutorul fotografiilor și/sau articolelor de blog.

Zilele porților deschise la proiectele UE

Tweets

More tweets