Alte instrumente

 

#EUinmyregion

Participați la inițiativa #EUinmyregion pe platformele de comunicare socială!

Despre ce este vorba?

Europa în regiunea mea este o inițiativă comună de comunicare, care aduce în prim-plan acțiunile UE pentru regiunile din întreaga Europă. Împreună cu regiunile partenere și cu proiectele finanțate de UE, creăm instrumente și oportunități de dialog cu cetățenii, pentru a ilustra prin exemple concrete eforturile de cofinanțare din partea UE și a regiunilor.

Europa în regiunea mea se referă, de asemenea, la crearea de parteneriate cu diverse regiuni, pentru a desfășura campanii regionale cu o tentă ultra-locală și cu voie bună, propunând experiențe și activități conviviale în locuri populare care fac parte din identitatea regională. În perioada 2021-2023, vor fi organizate până la 40 de inițiative, în 8 țări (Bulgaria, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Portugalia și România).

Descoperiți mii de locuri și inițiative în regiunea dumneavoastră, peste tot în Europa!

*Pentru regiuni-partenere și promotori de proiecte


 

Detalii practice

Un set de instrumente, cu modele și formate adaptabile și ușor de utilizat, este pus la dispoziția partenerilor noștri regionali, pentru a fi utilizat în cadrul activităților lor de comunicare./p>

Regiunile și proiectele pot accesa un serviciu de asistență specific pentru a crea materiale personalizate. Acest serviciu propune:

  • crearea de cărți poștale, pe baza unor fotografii de înaltă calitate referitoare la proiecte
  • proiectarea de infografice personalizate, care permit vizualizarea principalele informații privind proiectele
  • crearea de chestionare în limbile locale.

În țările vizate*, desfășurăm o serie de campanii regionale, cu diverse concepte adaptate pentru fiecare regiune parteneră. Aceste campanii prevăd afișaje, materiale vizuale care urmează să fie publicate pe platformele de comunicare socială, operațiuni de marketing stradal și parteneriate cu mass-media locală și cu influențatori locali.

*Bulgaria, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Portugalia și România.

Joc de întrebări și răspunsuri despre UE

Pentru a afla mai multe despre UE, participați la quiz-ul #EUinmyregion!