Panorama 75: Ecologizarea și digitalizarea în 2021

Alte instrumente

 
22/12/2020

Ediția de iarnă a revistei Panorama este disponibilă acum pentru descărcare și marchează sfârșitul unei ere. Ediția noastră cu numărul 75 este și ultima produsă în acest format PDF: în 2021 vom prezenta o nouă versiune digitală, cu articole publicate mai frecvent. În acest număr veți găsi o retrospectivă asupra celor două decenii de istorie a revistei, precum și anticiparea a ceea ce va urma.

Un raport în exclusivitate din partea echipei președinției germane prezintă eforturile depuse pentru a se ajunge la un acord privind pachetul politicii de coeziune și vom vedea, în avanpremieră, un instrument nou menit să ajute beneficiarii proiectelor să își îndeplinească obligațiile de comunicare. Privim în urmă spre două evenimente ale părților interesate din acest an, care au reușit să se transfere online: Săptămâna europeană a regiunilor și orașelor și Evenimentul anual Interreg. De asemenea, ținem pasul cu ediția din acest an a proiectului cu tentă verde „Excursie cu mașina”, traversând continentul alături de câțiva tineri influenceri din UE.

Rubrica „Hărți” prezintă în avanpremieră recent publicatul indice al progresului social, iar la „Punct de date” evidențiem răspunsul UE la criza COVID. Rubrica de proiecte vizitează Malta, Bulgaria, Grecia, Danemarca și Luxemburgul.

Toate acestea și multe altele vă așteaptă în paginile revistei. Lectură plăcută și sărbători fericite!

Panorama 75: Going Green and Digital in 2021 

Noutăţi