Panorama 74: LETONIA construiește poduri pentru a duce mai departe creșterea regională

Alte instrumente

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : All
Date : 16/10/2020

Numărul de toamnă al revistei Panorama este disponibil acum pentru descărcare și conține o serie de articole pe tema aniversării a 30 de ani de Interreg. Explorăm modalități de ecologizare a activităților de comunicare, anunțăm rezultatele unui sondaj de amploare privind cooperarea transfrontalieră și evidențiem contribuțiile tinerilor la programe. De asemenea, avem detalii complete despre toți finaliștii și câștigătorii premiilor Regiostars din acest an, acordate celor mai inovatoare proiecte din UE.

În această ediție, țara adusă în centrul atenției este Letonia. Din interviul nostru în exclusivitate cu Jānis Reirs, ministrul de finanțe, aflăm cum a implementat acest stat baltic finanțarea din partea UE pentru a aborda disparitățile regionale, cum a reacționat la criza COVID-19 și ce planuri are pentru un viitor verde și digital în perioada de programare 2021-2027.

Rubrica „În cuvinte proprii” prezintă o contribuție din partea CESER din Franța. Regăsim și în acest număr rubricile obișnuite „Hărți” și „Punct de date”, iar la rubrica „Proiecte” vizităm Italia și Croația, Ciprul și insulele grecești, precum și Réunion și Finlanda.

Publications