Panorama 67: Povești de succes care traversează regiuni și frontiere

Alte instrumente

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 19/12/2018

Ediția de iarnă a revistei Panorama se poate descărca acum și acoperă o varietate amplă de subiecte, de la aspecte urbane la cultură și tranziția industrială.

Începem cu un raport al președinției austriece despre cum a pregătit echipa sa negocierile din cadrul Consiliului privind pachetul legislativ 2021-2027.  Interviul nostru este, de această dată, o discuție purtată simultan cu prim-ministrul Malu Dreyer și cu Volker Wissing, ministrul economiei din Renania-Palatinat. De asemenea, explorăm contribuția fondurilor UE la Anul European al Patrimoniului Cultural și modul în care ajută acestea regiunile aflate în tranziție industrială și prezentăm câteva proiecte sprijinite prin programul „Acțiuni urbane inovatoare”.

Rubrica „În cuvinte proprii” cuprinde mesaje din Castilla-La-Mancha, din Finlanda și din sudul Poloniei, precum și mesaje transmise de către tineri prin intermediul experiențelor lor legate de programul „Tineretul voluntar Interreg” și prin programul de mass-media „Youth4Regions”.

Stăm de vorbă cu câștigătorii premiilor Regiostars din acest an, prezentăm retrospectiv câteva imagini de la ediția din acest an a Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor și evidențiem câteva aspecte din Anuarul regional Eurostat 2018. Rubrica de proiecte vizitează Polonia, Danemarca, Slovacia, Italia și Grecia.

Publications