Panorama 66 - Lituania: construirea unui viitor mai inteligent

Alte instrumente

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 05/10/2018

Ediția de toamnă a revistei Panorama este disponibilă acum pentru descărcare și acoperă o gamă largă de subiecte, de la aspecte urbane la cooperare internațională și politica în domeniul energiei.

În această ediție, țara adusă în centrul atenției este Lituania. În interviul nostru, ministrul de finanțe, Vilius Šapoka, explică modul în care Lituania a utilizat finanțarea din partea UE pentru a spori competitivitatea și productivitatea țării prin investiții în dezvoltarea afacerilor. Acest lucru este ilustrat cu profiluri detaliate a cinci proiecte noi. „Surprinse de cameră” explorează proiecte finanțate în regiunea germană Renania-Palatinat.

Analizăm modul în care politica de coeziune sprijină energia durabilă și o societate cu emisii scăzute de dioxid de carbon, prezentăm parteneriatele noastre strategice cu orașe din întreaga lume prin intermediul Programului de cooperare urbană internațională și subliniem rezultatele unui raport recent privind activitatea de afaceri în Croația, Republica Cehă, Portugalia și Slovacia.

Prezentăm câștigătorii concursurilor de fotografie și de blogging EUinmyregion din acest an și facem o retrospectivă a proiectului recent încheiat „Excursie cu mașina”, aflând vești direct de la cei opt tineri participanți la Berlin la încheierea aventurilor lor. Secțiunea dedicată proiectelor vizitează Gibraltarul, România și Germania.

Publications