Panorama 55: Realizarea politicii de investiții a UE

Alte instrumente

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2014-2020
Date : 17/12/2015

Ediția de iarnă din 2015 a revistei Panorama este acum disponibilă online, iar articolul principal detaliază contribuția politicii regionale în cadrul principalelor priorități ale UE în perioada 2014-2020. Graficele informative, exemplele de proiecte și un interviu cu comisarul Corina Crețu explică modul în care fondurile ESI își aduc contribuția în contextul unei game extinse de domenii, de la locuri de muncă la cercetare și la migrație. 

În cadrul seriei noastre de interviuri cu autoritățile regionale, discutăm cu Jane Hutt, ministrul afacerilor guvernamentale și de finanțe din Wales, precum și cu Tomislav Donchev, viceprim-ministrul bulgar, despre contribuția fondurilor UE la consolidarea economiilor din țările lor. În continuare, trecem în revistă câștigătorii ediției din acest an a premiilor RegioStars, precum și primele trei fotografii înscrise în concursul de fotografie „Europa în regiunea mea”, propunem o prezentare a activității Rețelei de cercetare și inovare a regiunilor europene (ERRIN), facem o descriere a Fondului european pentru investiții strategice (FEIS) și aruncăm o privire peste modul în care fondurile UE contribuie la reacția Europei în fața crizei migrației. Secțiunea „În cuvinte proprii” include contribuții din Polonia, Danemarca, Finlanda și Republica Cehă. 

Veți găsi, de asemenea, selecția obișnuită de știri și articole despre proiectele derulate la nivelul întregii Europe.

Publications