Panorama 52: O mână de ajutor pentru realizarea obiectivelor politicii regionale

Alte instrumente

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2014-2020
Date : 17/04/2015

Ediția de primăvară a revistei Panorama este acum disponibilă online în limba engleză, iar articolele principale prezintă, de această dată, planurile Comisiei pentru investiții mai inteligente și o implementare mai eficace. Primul articol descrie activitatea nou-înființatului Grup operativ pentru o mai bună implementare, care urmărește să sprijine țările cu rate de absorbție sub medie, iar al doilea articol se referă la lansarea platformei de consiliere Fi-Compass și la compatibilitatea acesteia cu planul de investiții al președintelui Juncker. Totodată, continuăm seria de articole despre elaborarea programelor operaționale în diverse state membre, cu o privire asupra Sloveniei și Germaniei și asupra anumitor regiuni din Franța și Polonia.

Alte articole prezintă activitățile investiționale ale UE la nivel internațional, de la cooperarea cu diverse state din America Latină și până la o implicare mai directă în regiunile ultraperiferice ale UE, cu ocazia vizitei comisarului Corina Crețu în Guadalupe.

De asemenea, aruncăm o privire în trecut să descoperim originile istorice ale FEDR, cu ocazia aniversării în această primăvară a 40 de ani de la înființarea acestuia și prezentăm opiniile personale ale unui fost purtător de cuvânt pentru politică regională din cadrul Comisiei.

Veți găsi, de asemenea, selecția obișnuită de știri și articole despre proiectele derulate la nivelul întregii Europe.

Publications