Centrul de informare și Contacte

Alte instrumente

 

Mai multe informaţii privind politica regională a UE

Dacă aveţi întrebări despre politica regională a UE, vă rugăm să contactaţi serviciul Europe Direct al Comisiei Europene, utilizând formularul online de mai jos.

Copii ale publicaţiilor pe tema politicii regionale a UE pot fi comandate prin intermediul serviciului Europe Direct, utilizând formularul online de mai jos sau de la EU Bookshop. Dacă aveţi nevoie de orientări suplimentare privind publicaţiile pe tema politicii regionale a UE, puteţi trimite un e-mail la adresa regio-publication@ec.europa.eu.

Dacă doriţi să primiţi în mod regulat informaţii despre politica regională a UE, vă puteţi înscrie pe listele noastre de difuzare.

Cererile de informaţii venite din partea jurnaliştilor şi a mass-mediei ar trebui să fie adresate purtătorului de cuvânt al comisarului.

Dacă aveţi întrebări sau observaţii cu privire la acest site, contactaţi echipa noastră web.

Datele de contact ale personalului care lucrează în cadrul DG Politică Regională sunt disponibile în registrul personalului Comisiei Europene.

Dacă aveți indicii că s-au produs fraude sau nereguli grave în implementarea finanțării prevăzute în cadrul politicii de coeziune, vă rugăm să contactați Oficiul de Luptă Antifraudă al Comisiei Europene.

Date de contact pentru comisarul Elisa Ferreira și cabinetul său

Datele de contact pentru comisarul Elisa Ferreira, cabinetul și purtătorul de cuvânt al acestuia sunt disponibile pe site-ul comisarului.

Instrumente educative pentru tineri

În ultimii ani, Direcția Generală Politică Regională și Urbană a elaborat o varietate de produse distractiv-educative destinate tinerilor (în vârstă de aproximativ 8-13 ani) și cadrelor didactice. O carte de benzi desenate, un documentar web, un joc de masă pe tema îmbunătățirii regiunii proprii, un jurnal de călătorie prin UE...

Instrumente educative pentru tineri
Vă invităm să faceți clic aici pentru a descoperi aceste instrumente variate. Distracție plăcută și trăiască Europa!

Adrese

Adresa de corespondenţă

European Commission
DG Regional and Urban Policy
B-1049 Brussels - Belgium

Adresa sediului

Avenue de Beaulieu 5
B-1160 Brussels
(Staţia de metrou BEAULIEU)

Harta cu indicaţii pdf

Formular de cerere de informaţii

Cererea dumneavoastră de informaţii va fi prelucrată de centrul de contact Europe Direct în numele Direcţiei Generale Politică Regională a Comisiei Europene.