Panorama 74: LETLAND Bruggen bouwen om de regionale groei te versterken

Extra tools

 
16/10/2020

Het herfstnummer van het tijdschrift Panorama kan nu worden gedownload, en bevat een reeks artikelen die zich richten op de 30e verjaardag van Interreg. We onderzoeken hoe communicatieactiviteiten milieuvriendelijker kunnen worden, onthullen de resultaten van een groot onderzoek naar grensoverschrijdende samenwerking en bespreken de bijdragen van jongeren aan de programma's. Bovendien hebben we de volledige details van alle finalisten en winnaars van de Regiostars Awards van dit jaar voor de meest innovatieve projecten van de EU.

Het land waar we ons deze keer op richten is Letland. Ons exclusieve interview met Jānis Reirs, de minister van Financiën van Letland, legt uit hoe deze Baltische staat EU-financiering heeft geïmplementeerd om regionale ongelijkheden het hoofd te bieden, hoe Letland heeft gereageerd op de Covid-19-crisis en wat hun plannen zijn voor een groene en digitale toekomst in de programmeringsperiode 2021-2027.

De rubriek in “In uw eigen woorden” bevat een bijdrage van het CESER in Frankrijk, we hebben onze reguliere bijdragen Kaarten en Gegevenspunt, en de rubriek Projecten gaat op bezoek in Italië & Kroatië, Cyprus & Griekse eilanden, Réunion en Finland.

Panorama 74: Latvia building bridges to strengthen regional growth 

Nieuws