Panorama 55: uitvoering van het investeringsbeleid van de EU

Extra tools

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2014-2020
Date : 17/12/2015

Het winternummer 2015 van Panorama is vanaf nu online beschikbaar. In het hoofdartikel wordt uitgebreid beschreven hoe het regionaal beleid bijdraagt aan de hoofdprioriteiten van de EU voor 2014-2020. Aan de hand van infographics, projectvoorbeelden en een interview met commissaris Corina Creţu wordt uiteengezet hoe ESI-fondsen op vele terreinen ondersteuning bieden, van werkgelegenheid tot onderzoek en migratie. 

In onze reeks interviews met regionale autoriteiten spreken we ditmaal met Jane Hutt, minister van Financiën en Overheidszaken van Wales, en met Tomislav Donchev, vicepremier van Bulgarije, over de bijdrage van EU-fondsen aan de versterking van hun economieën. Verder blikken we terug op de winnaars van de RegioStars-prijzen van dit jaar en de drie beste inzendingen voor de fotowedstrijd „Europa in mijn regio”, schetsen we de activiteiten van het ERRIN-netwerk (European Regions Research and Innovation Network), zetten we uiteen hoe het Europees Fonds voor strategische investeringen (EFSI) werkt en kijken we hoe EU-fondsen bijdragen aan een Europees antwoord op de migratiecrisis. Het gedeelte In uw eigen woorden bevat bijdragen uit Polen, Denemarken, Finland en Tsjechië. 

Bovendien treft u de gebruikelijke selectie van nieuwsberichten en projectbeschrijvingen uit de gehele EU.

Publications