Panorama 46 - De EU verwelkomt Kroatië

Extra tools

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2007-2013
Date : 28/06/2013

De zomereditie 2013 van Panorama is nu online in het Engels, Frans en Duits. Centraal in de editie staan 6 pagina's die geheel gewijd zijn aan de toetreding van Kroatië tot de EU. Hierin treft u een overzicht van het toetredingsproces, een korte uiteenzetting van de belangrijkste industrieën in Kroatië, voorbeelden van succesvolle projecten en een interview met Branko Grčić, vice-premier en minister van Regionale Ontwikkeling en EU-fondsen.

Een ander belangrijk artikel biedt een kijkje in het gezamenlijke controleproces (Europees Commissie en nationale autoriteiten) om te zorgen dat de financiering uit hoofde van het cohesiebeleid goed wordt besteed. Tevens bevat de zomereditie een samenvatting van het onlangs gepubliceerde strategisch verslag over het cohesiebeleid, een voorbeschouwing op de OPEN DAGEN in oktober en een artikel over de herziening van de regelgeving inzake staatssteun.

Publications