Infocentrum en Contactpersonen

Extra tools

 

Meer informatie over het regionaal beleid van de EU

Indien u vragen hebt over het regionaal beleid van de EU, kunt u met behulp van onderstaand webformulier contact opnemen met Europe Direct van de Europese Commissie.

Exemplaren van publicaties over het regionaal beleid van de EU kunnen worden aangevraagd bij Europe Direct met behulp van onderstaand webformulier, of bij de EU Bookshop. Als u verder nog informatie nodig hebt met betrekking tot publicaties over het regionaal beleid van de EU, kunt u een e-mail sturen naar regio-publication@ec.europa.eu.

U kunt zich inschrijven voor onze mailinglists als u regelmatig informatie wilt ontvangen over het regionaal beleid van de EU.

Journalisten en de media worden verzocht zich te wenden tot de woordvoerder van de commissaris.

Als u vragen of opmerkingen hebt over deze website, kunt u contact opnemen met ons webteam.

De contactgegevens van de medewerkers van het DG Regionaal beleid kunt u vinden in het personeelsbestand van de Europese Commissie.

Heeft u vermoedens van fraude of ernstige onregelmatigheden bij de besteding van subsidies van het Cohesiebeleid? Neem dan contact op met het Europees Bureau voor fraudebestrijding.

Contactgegevens van commissaris Elisa Ferreira en haar team

De contactgegevens van commissaris Elisa Ferreira en haar team vindt u op de website van de commissaris.

Leermiddelen voor jongeren

De afgelopen jaren heeft het Directoraat-generaal Regionaal Beleid en Stadsontwikkeling een hele reeks leuke en educatieve producten voor jongeren (ongeveer 8 tot 13 jaar oud) en leerkrachten ontwikkeld. Een stripboek, een webdoc, een bordspelletje met als thema „verbeter uw regio“, een EU-landenboekje...

Leermiddelen voor jongeren
We nodigen u uit hier te klikken om al deze hulpmiddelen te ontdekken. Veel plezier en lang leve Europa!

Adressen

Postadres

Europese Commissie
DG Regional and Urban Policy
B-1049 Brussels - Belgium

Bezoekadres

Beaulieulaan 5
B-1160 Brussel
(Metrostation BEAULIEU)

Hier vindt u ons: pdf

Informatieformulier

Uw vraag wordt behandeld door het contactcentrum van Europe Direct namens het Directoraat-generaal Regionaal beleid van de Europese Commissie.