Panorama 72: Ungarn ser frem mod en bedre fremtid

Flere værktøjer

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 14/04/2020

Forårsudgaven af Panorama-magasinet kan nu downloades, og den byder på et eksklusivt interview med kommissæren med ansvar for samhørighed og reformer, Elisa Ferreira. I den vidtgående samtale kommer vi ind på hendes tidligere erfaringer og hendes prioriteter for fremtiden.

Denne gang er vores landefokus rettet mod Ungarn. Udover det brede udvalg af projekter er der også et interview med László Palkovics, Ungarns minister for innovation og teknologi, om hans planer om at styrke landets konkurrenceevne. Den anden hovedartikel beskriver vellykkede projekter, der er finansieret gennem Interreg samme år, som initiativet kan fejre sit 30-års jubilæum.

Vi ser på arbejdet i den igangværende kommunikationskampagne "EU i min region", vi bringer et interview med lederen af pilotprojektet om administrativ kapacitetsopbygning, Kostas Raftopoulos, og vi evaluerer succesen af EU's Catching-Up Regions-initiativ.

I afsnittet "Med dine egne ord" bringer vi bidrag fra Østersøområdet, og vores Youth4Regions-journalister rapporterer fra Forum om byerne, der blev afholdt i Porto for nylig. I afsnittet om projekter har vi været på besøg i Tjekkiet, Kroatien, Serbien, Estland og Tyskland.

Publications