#EUinmyregion 2020 - ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

A 2020. évi verseny győztesei

Gratulálunk a három nyertesnek!


A jó történetek nem csupán arról ismerszenek meg, hogy számunkra ismeretlen történésekről mesélnek. A jó történetek elképzeléseket, tapasztalatokat, sőt, sok esetben véleményeket is közölhetnek az olvasóval. Egyszerűek és lényegretörőek. Persze lehetnek szórakoztatóak is, oktatási célzatúak, de általánosak és emlékezetesek is. Ossza meg velünk az Ön történetét.

Felhívjuk az uniós finanszírozású projektekkel és programokkal foglalkozó szakértők figyelmét az ’#EUinmyregion Stories’ versenyben való megmérettetésre. A nyeremény az októberben Brüsszelben megrendezésre kerülő Régiók Hete programsorozaton való részvételi lehetőség, továbbá egy, az esemény keretében megtartott képzésen való részvétel, s nem utolsó sorban nyertes projektjük vagy programjuk több felületen történő népszerűsítése is. A beküldött dokumentum formátuma szabadon választható, a történeteket akár videón, hanganyagban, képeken vagy írott formában kérjük megküldeni.

A versenyben való részvételhez a történetére mutató nyilvános linket az info@euinmyregion.eu (Tárgy: “EUinmyregion – stories") e-mail címre kérjük elküldeni.

Kérjük továbbá, hogy e-mail üzenetében egyértelműen nyilatkozzon arról, miszerint elolvasta és megértette, továbbá elfogadja a verseny felhasználási feltételeit. Amennyiben a beküldött anyag(ok)on személyek is szerepelnek, aláírással ellátott nyilatkozat megküldését is kérjük mellékelni.

A verseny augusztus végéig tart.Kapcsolódó dokumentumok