További eszközök

 

#EUinmyregion

Csatlakozzon a közösségi médiában zajló vitához – #EUinmyregion!

Miről van szó?

Az „Európa a régiómban” egy olyan kommunikációs kezdeményezés, amit együtt alakítottunk ki abból a célból, hogy Európa-szerte bemutassuk, milyen hatással jár az Unió fellépése a régiókban. A partnerrégiók és az uniós finanszírozású projektek közreműködésével olyan eszközöket és lehetőséget alakítottunk, amelyek segítségével párbeszédet folytathatunk a polgárokkal és bemutathatjuk, mennyi minden válhatott valóra a szűkebb és tágabb lakóhelyükön az Uniótól és a régióktól érkező társfinanszírozásnak köszönhetően.

Az „Európa a régiómban” kezdeményezés arról is szól, hogy a térségekkel társulva regionális kampányokkal rukkoljunk elő, amelyek során bemutatjuk a helyi sajátosságokat a regionális identitás részét képező, népszerű helyeken megrendezésre kerülő vidám események és tevékenységek keretében. 2021-től és 2023-ig 40 ilyen eseményre kerül sor a következő nyolc célországban: Bulgária, Finnország, Franciaország, Görögország, Németország, Olaszország, Portugália és Románia.

Fedezzen fel több ezer helyet és kezdeményezést Európa-szerte az Ön lakóhelye közelében!

*Partnerrégiók és projektgazdák számára

 

 

Hogyan működik?

Egyszerűen használható mintákat és adaptálható formátumokat nyújtó eszköztárt bocsátunk regionális partnereink rendelkezésére, amelyet felhasználhatnak kommunikációs tevékenységeik során.

A régiók és projektek külön ügyfélszolgálathoz fordulhatnak, amely kérésre személyre szabott anyagokat állít elő. A személyre szabott szolgáltatások közé tartoznak a következők:

  • képeslapok készítése a projektek során készült tetszetős fényképek alapján,
  • személyre szabott infografikák tervezése, a projekttel kapcsolatos legfontosabb adatok felhasználóbarát megjelenítése,
  • helyi nyelvű kvízjátékok készítése.

A célországokban*, egy sor regionális kampányt indítunk az egyes partnerrégiókhoz illő külön koncepciók szerint. Ezek eszközei közé tartoznak a kültéri plakátok, a közösségi médiában népszerűsített vizuális anyagok, az utcai marketingakciók és a helyi médiával és véleményformálókkal kialakított partneri kapcsolatok.

*Bulgária, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Olaszország, Portugália és Románia.

Uniós kvízjáték

Válaszoljon a kvízkérdésekre, és küldje el másoknak is a kvízt... Ragadja meg a lehetőséget, hogy Európa régióiból származó ínyencségekkel teli ajándékkosarat nyerjen!