EUinmyRegion blogverseny – Gratulálunk Claudiának, Danielnek, Dennisnek, Iuliának és Madeleinának!

További eszközök

 
17/08/2017

Az #EUinmyRegion zsűrijének döntése alapján a blogverseny következő pályázói részesülnek díjazásban: Daniel Botea, Claudia Shute, Dennis Nill és Madeleina Kay, továbbá a közönségdíjban részesülő Iulia Balasa. 

A három zsűri pontszámait (itt található, hogy mi alapján történt az értékelés) a weboldal-értékelésekkel, az internetforgalommal és a közösségi médiára vonatkozó elemzésekkel összevetve megszülettek az eredmények. 

Daniel Botea román blogger az olténiai szőnyegek hagyományának az európai alapok segítségével történő fellendítéséről szóló írásával nyerte el az első helyet. Az írása rendkívül jól eredményeket ért el a webhely forgalma és értékelése, valamint a zsűritagok által adott pontok tekintetében is. 

Szorosan mögötte Claudia Shute következik az Inte(gr)SKate: Iraktól Plechárnáig bejegyzéssel, amely voltaképpen a legmagasabb pontszámot kapta a zsűritagoktól, illetve a weboldal-értékelései is nagyon jók lettek. 

Eredetileg csak három, a zsűri által kiválasztott blogbejegyzés díjazását terveztük, a harmadik hely azonban nagyon szoros volt

A két jelölt fej-fej mellett haladt a zsűri pontszámai és a weboldal-értékelések alapján, Dennis bejegyzése magasabb internetforgalmat ért el, Madeleina pedig a közösségi médián jeleskedett jobban. Így tehát mindketten utazhatnak Brüsszelbe! 

Végül, de nem utolsó sorban pedig a „közönségdíj” nyertese (a zsűrizésre be nem válogatott bejegyzések közül) Iulia Balasa lett az Erasmus+ program leírásával, amely bejegyzés a legmagasabb weboldal-értékelést kapta, és a közösségi média megosztások terén is kiemelkedett. 

Ahogy azt az idei korábbi feltételekben meghatározták, mind az öt győztes meghívást nyer Brüsszelbe „A régiók és városok európai hete” című rendezvényre (október 9–12.), ahol – a médiaprogramhoz akkreditált újságíróként történő csatlakozást megelőzően – díjmentes képzésben vehetnek részt a mobil és történetmesélő újságírással kapcsolatban.
Figyeljék a résztvevők posztjait a konferenciáról (a Twitteren vagy a Facebookon), hogy nyomon tudják követni fejlődésüket! 

Ezúton is köszönjük mindenkinek a blogversenyen való részvételt!

Hírek

Kapcsolódó témák

Communicating Regional Policy