Panorama 75: 2021, a zöld és a digitális átállás éve

További eszközök

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 22/12/2020

A Panorama magazin mostantól letölthető téli kiadása lezár egy korszakot. Magazinunk 75., egyben utolsó, PDF formátumban közzétett kiadását követően 2021-ben több rendszeres cikkel és új digitális verzióval várjuk Önöket! A téli számunkban visszatekintünk a magazin elmúlt két évtizedére, és áttekintjük azt is, hogy mi várható.

A német elnökségi csapattal készített exkluzív interjú keretében betekintést nyerhetünk a kohéziós politikai csomaggal kapcsolatos megállapodást megelőző kemény munkába, valamint bemutatunk egy új eszközt is, amely a projektek kedvezményezettjeit segítheti a kommunikációs kötelezettségeik teljesítésében. Visszapillantunk az idei év két, érdekelt feleket összefogó rendezvényére is, amelyek online lebonyolítása sikeresen zajlott: a Régiók és Városok Európai Hete és az azt követő éves Interreg konferencia. Tudósítunk az idén zöld árnyalatot öltő autós túráról is, követve a fiatal influenszereket szerte a kontinensen.

Térképek rovatunk bemutatja a nemrégiben közzétett Társadalmi Haladás Indexet, Adatpont rovatunk pedig beszámol arról, hogyan reagált az EU a Covid19-válságra. A projekteket bemutató rovatunkban Máltára, Bulgáriába, Görögországba, Dániába és Luxemburgba látogatunk.

Mindez és még számtalan izgalmas tartalom várja Önöket magazinunkban! Jó olvasást, kellemes ünnepeket kívánunk!

Publications