Panorama 74: LETTORSZÁG Hidak építése a regionális növekedés erősítése érdekében

További eszközök

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : All
Date : 16/10/2020

Már letölthető a Panorama magazin őszi száma, amelyben egy cikksorozat foglalkozik az Interreg 30. évfordulójával. Körüljárjuk azt a kérdést, hogy miként tehetők a kommunikációs tevékenységek környezetbarátabbá, megosztjuk egy, a határokon átnyúló együttműködésről készített átfogó felmérés eredményeit, valamint rávilágítunk a fiataloknak a programokhoz tett hozzájárulásaira. Részletesen beszámolunk az EU leginnovatívabb projektjeit díjazó Regiostars verseny idei döntőseiről és nyerteseiről is.

A lapszám kiemelt országa ezúttal Lettország. A Jānis Reirs pénzügyminiszterrel készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy miként használta fel ezen balti állam az uniós támogatásokat a regionális egyenlőtlenségek csökkentésére, hogyan reagált a Covid-19 okozta válságra, valamint milyen terveik vannak a zöld és digitális jövőre vonatkozóan a 2021–2027-es programozási időszakban.

Személyes tapasztalatok című rovatunkban a franciaországi CESER írása olvasható. Ezen kívül számunkban megtalálhatók a rendszeres Térképek és Adatpontok rovataink, a projekteket bemutató rovatunkban pedig Olaszországba és Horvátországba, Ciprusra és a görög szigetekre, valamint Réunionba és Finnországba látogatunk.

Publications