Magyarország fényesebb jövő elé néz

További eszközök

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 14/04/2020

Letölthető a Panorama magazin tavaszi száma, amelyben exkluzív interjú található a kohézióért és reformokért felelős biztossal, Elisa Ferreirával. A sok témakört felölelő beszélgetésben beszámol a múltbeli tapasztalatairól és a jövővel kapcsolatos prioritásairól.

A kiemelt ország ezúttal Magyarország. A tavaszi számban – számos bemutatott projekten kívül – a magyar innovációs és technológiai miniszterrel, Palkovics Lászlóval készült interjú is olvasható, amelyben az ország versenyképességének növelésére vonatkozó terveiről tudhatunk meg többet. Másik kiemelt cikkünkben az idén 30. évfordulóját ünneplő Interreg által finanszírozott, sikeres projekteket mutatjuk be.

Betekintést nyújtunk az „EU delivers in the regions” (Az EU teljesít a régiókban) című kommunikációs kampányba, és elolvashatják a Kosztasz Raftopulosszal, a közigazgatási kapacitásépítési kísérleti fellépés csoportvezetőjével készült interjúnkat, valamint értékeljük a régiók felzárkóztatására irányuló uniós kezdeményezést.

A „Személyes tapasztalatok” című rovat a balti-tengeri régió néhány projektjét mutatja be, a Youth4Regions médiaprogram keretén belül pedig a Portóban nemrégiben megtartott Városok Fórumáról írt cikket egy fiatal újságíró. Projekteket bemutató rovatunkban most Csehországba, Horvátországba, Szerbiába, Észtországba és Németországba látogatunk.

Publications