Panorama 58: Az uniós városfejlesztési menetrend

További eszközök

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 09/09/2016

A Panorama magazin 2016-os őszi kiadása már elérhető az interneten. A mostani szám fő témája az uniós városfejlesztési menetrend, amelyet a nyár folyamán elfogadott Amszterdami Paktum hozott létre. Megvizsgáljuk, hogyan szeretné javítani a program a városlakók életét szerte az Európai Unióban. Megvizsgáljuk a Bizottság a körkörös gazdaságról szóló új intézkedéscsomagját is, amely hozzájárul a hulladék csökkentéséhez, valamint elősegíti a fenntarthatóságot. Ebben a számban az olaszországi Puglia régiót mutatjuk be mélyrehatóbban, közöljük a régió vezetőjével készült interjút, valamint bemutatunk néhány közelmúltbeli sikeres projektet.

 

Olvasóink emellett értesülhetnek az intelligens szakosodási stratégiákban történt fejleményekről, a „Személyes tapasztalatok” rovatban pedig Finnországból, Franciaországból, Németországból, Portugáliából és Svédországból olvashatnak véleményeket az érdekelt felektől. A projekteket bemutató rovatunk a balti régiót és Görögországot emeli ki, a részletes projektbemutató pedig egy hollandiai zöld mobilitási megoldást taglal részletesen.

Publications