A Panorama magazin 57. száma: A Pomerániai vajdaság az intelligens megoldást választja

További eszközök

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 27/06/2016

A Panorama magazin 2016-os nyári kiadása már elérhető az interneten. A vezércikk ezúttal a lengyel Pomerániai vajdaságot veszi górcső alá. A vajdaság vezetőjével készített interjú, a projektpéldák és a ténybeli háttér áttekintést adnak arról, hogyan segíti a kohéziós politika a régiót az előtte álló kihívások megválaszolásában. Izgatottan várjuk a régiók és városok európai hetét (az OPEN DAYS új elnevezése): áttekintjük az idei év kiadásainak témáit és eseményeit, valamint a régiók és városok európai hete egyetemének ülésszakain bemutatásra kerülő kutatási eredményeket is.

Ezenkívül megvizsgáljuk az egyszerűsítéssel foglalkozó magas szintű munkacsoport által elért eredményeket, az Interact programot, valamint az adriai- és jón-tengeri régióra vonatkozó uniós stratégiát. A Projektek rovatban osztrák, magyar, francia és brit projekteket ismertetünk. Új rovatunk egy kiemelt projektet mutat be bővebben, amelynek során fiatalokat vontak be a lengyel közlekedéspolitika fejlesztésébe.

More information :

  

Publications