A Panorama magazin 56. száma: Összehangolt erőfeszítések a finanszírozás megóvása érdekében

További eszközök

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 07/04/2016

A Panorama magazin 2016 tavaszi kiadása már elérhető online, és több olyan cikket is tartalmaz, amelyek az Európai Bizottság által nyújtott támogatások különböző típusait mutatják be: e támogatások célja, hogy segítsék a tagállamokat a kohéziós politikával kapcsolatos finanszírozás lehető legjobb felhasználásában, és a végrehajtással kapcsolatos problémák megoldásában. 

Megvizsgáljuk „A határ menti régiókban fennálló akadályok felszámolása” című felmérés eredményeit, valamint az európai városokban tapasztalható életminőségről szóló, nemrég közzétett felmérés legfontosabb megállapításait. Egy másik cikkben rávilágítunk az európai strukturális és beruházási alapok (esb-alapok) és az Európai Stratégiai Beruházási Alap (ESBA) közötti szinergiákra, valamint bemutatjuk az IQ-NET hálózat munkáját. A „Személyes tapasztalatok” rovatunkban Görögországból, Franciaországból és az Egyesült Királyságból olvashatunk véleményeket. 

Ezenkívül lapszámunkban megtalálható a szokásos hírrovat, és bemutatunk néhány kiemelt uniós projektet is.

Publications