Információs központ és Kapcsolat

További információ az EU regionális politikájáról

Ha bármilyen kérdése merül fel az EU regionális politikájával kapcsolatban, az alábbi webes űrlap használatával vegye fel a kapcsolatot az Európai Bizottság Europe Direct szolgáltatásával.

Az EU regionális politikájáról szóló kiadványok példányai megrendelhetők az alábbi webes űrlap segítségével a Europe Direct szolgáltatás központjától, vagy pedig az EU Bookshop weblapról. Ha további útmutatásra van szüksége az EU regionális politikájáról szóló kiadványokkal kapcsolatosan, kérdezzen e-mailben a következő címen: regio-publication@ec.europa.eu.

Ha rendszeresen szeretne információt kapni az EU regionális politikájáról, iratkozzon fel levelezési listánkra.

Kérjük, sajtókérdésekkel forduljanak az EU-biztos szóvivőjéhez.

Ha a weboldallal kapcsolatosan vannak kérdései vagy megjegyzései, vegye fel a kapcsolatot webhelyfejlesztő csapatunkkal.

A Regionális Politikai Főigazgatóságon dolgozó munkatársak elérhetőségét az Európai Bizottság munkatársainak jegyzékében találhatja meg.

Amennyiben gyanúja szerint a kohéziós finanszírozás végrehajtása során csalás vagy súlyos szabálytalanság történt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Európai Bizottság Csalás Elleni Hivatalával.

Kapcsolatfelvétel Elisa Ferreira EU-biztossal és munkatársaival

Elisa Ferreira EU-biztos és munkatársai elérhetőségét az EU-biztos weboldalán olvashatja el.

Oktatási segédanyagok fiatalok számára

A Regionális és Várospolitikai Főigazgatóság az elmúlt néhány év során számos szórakoztató oktatási segédanyagot fejlesztett ki a (körülbelül 8–13 éves korosztályhoz tartozó) fiatalok és tanáraik számára. Képregény, webdokumentum, régiófejlesztésen alapuló társasjáték, uniós útikönyv…

Oktatási segédanyagok fiatalok számára
Sokszínű segédanyagaink megtekintéséhez kattintson ide! Jó szórakozást kívánunk, és éljen sokáig Európa!

Címek

Postai cím

European Commission
DG Regional and Urban Policy
B-1049 Brussels - Belgium

Az információs terület címe

Avenue de Beaulieu 5
B-1160 Brüsszel
(BEAULIEU metróállomás)

Térkép pdf

Űrlap kérdések számára

Kérdéseit a Europe Direct kapcsolatfelvételi központja fogja megválaszolni, az Európai Bizottság Regionális Politikai Főigazgatósága nevében.