#EUinmyregion 2019 - videozapisi studija slučaja

Dodatni alati

 

Pošaljite fotografije i snimke svojeg projekta i dobit ćete jednominutni videozapis

SPriliku osvajanja videozapisa koji će izraditi profesionalni videosnimatelji imat će 20 projekata. U tim se jednominutnim videozapisima studija slučaja objašnjava o čemu je riječ u projektu i oni se jednostavno mogu podijeliti na web-mjestu ili društvenim mrežama. Priča bi trebala slijediti korake navedene u nastavku. Ovaj scenarij, koji osigurava projekt / upravljačko tijelo, bit će prikazan u kratkom videozapisu poput ovoga:

Sudionici putem usluge wetransfer moraju poslati:

  • Pet do deset kvalitetnih slika koje ilustriraju projekt, njegov kontekst i potencijalno uključene ljude
  • Ako je moguće, videozapise (profesionalna kvaliteta – izbjegavajte snimke u okomitom formatu snimljene pametnim telefonom).
  • Scenarij od sedam koraka s kratkim rečenicama (ne više od 15 do 20 riječi) potrebno je poslati na adresu info@euinmyregion.eu s predmetom „Europa u mojoj regiji – videozapis”

  1. Problem: inicijalni problem kojim se bavi projekt: „O kohezijskoj se politici nije dovoljno raspravljalo/debatiralo ili je ljudi ne razumiju u dovoljnoj mjeri na lokalnoj razini”.
  2. Specifičnosti: samo x % lokalnih izabranih predstavnika smatra kohezijsku politiku ključnim alatom za provedbu politika na lokalnoj razini.
  3. Uvid: istina koja vam daje mogućnost da dotaknete svoju publiku na emotivnoj razini.
  4. Rješenje: prezentacija zamišljenog rješenja
  5. Kako funkcionira: koji je rezultat?
  6. Dokaz: svjedočanstva sudionika
  7. Vizija: slogan o budućnosti projekta.