Doprinos EU-a jača globalni program UN-a za gradove

Dodatni alati

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2014-2020
Date : 19/12/2016

Dobro došli u izdanje zima 2016. Panorame. Glavni prošireni prikaz u ovom izdanju uključuje sudjelovanje EU-a na konferenciji Habitat III, koja je nedavno održana u Quitu u Ekvadoru, a koja je omogućila razmjenu iskustava o održivom urbanom razvoju iz svih dijelova svijeta. Napravili smo pregled ovogodišnjeg uspješno provedenog Europskog tjedna regija i gradova, otkrivamo neke od glavnih zaključaka ex-post ocjenjivanja razdoblja financiranja 2007. – 2013. I veselimo se budućnosti Strategije za Baltičko more. Detaljan pregled jedne od regija EU-a obuhvaća novo stvorenu regiju u Francuskoj Grand Est, uključuje razgovore s predsjednikom regije i povjerenicama Europske komisije Creţu i Thyssen te donosi i nedavno uspješno završene projekte. Odjeljak Svojim riječima uključuje priloge iz Poljske, Italije, Rumunjske i Nizozemske. 

Naš odjeljak Projekti uključuje priloge iz Grčke i Nizozemske, a razgovor donosi detaljan pregled projekta prijevoza u južnoj baltičkoj regiji. Pronaći ćete i plakat s najboljim fotografijama natječaja Europa u mojoj regiji.

Publications