Panorama 50: Put prema inovacijama

Dodatni alati

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2007-2013
Date : 22/09/2014

Jesensko izdanje Panorame sadrži nekoliko posebnih priloga koji slave 50. izdanje magazina. Glavni je članak ekskluzivni intervju s povjerenikom Johannesom Hahnom u kojemu daje pregled promjena kohezijske politike tijekom njegova mandata. Detaljan članak o nedavno objavljenom 6. izvješću o koheziji istražuje na koji način kohezijska politika pomaže Europi da se izvuče iz gospodarske krize te potiče inovativni i ekološki rast. Najnovije vijesti o usvajanju Sporazuma o partnerstvu usredotočen je na Grčku: o pripremama za razdoblje novih ulaganja govori predstavnik grčkog Ministarstva za razvoj i konkurentnost.

Dajemo i pregled ovogodišnjeg događaja OPEN DAYS u Bruxellesu, pregled napretka strateškog programa urbanog razvoja EU, detaljan pregled ciljeva Europskog socijalnog fonda i opisujemo profil Europskog gospodarsko-socijalnog vijeća (EGSV-a).

U posebnom odjeljku "Prilozi čitatelja" različiti predstavnici dijele svoja razmišljanja o Panorami i načinu na koji žele da se razvija. Pronaći ćete i uobičajeni odabir vijesti i istaknutih projekata iz cijele Europske unije.

Publications