Panorama 46 - EU želi dobrodošlicu Hrvatskoj

Dodatni alati

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2007-2013
Date : 28/06/2013

Izdanje časopisa Panorama za ljeto 2013. sada je dostupno putem interneta na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku. Središnje mjesto zauzima članak o pristupanju Hrvatske europskoj uniji na šest stranica koji donosi pregled postupka pristupanja, predstavljanje glavnih gospodarskih grana Hrvatske, primjere uspješnih projekata te intervju s Brankom Grčićem, trenutnim potpredsjednikom Vlade i ministrom regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Druga najvažnija tema jest pregled procesa zajedničke revizije (od strane Europske komisije i državnih tijela), koja se provodi da bi se fondovi kohezijske politike trošili na odgovarajući način. Tu je i pregled nedavno objavljenog Strateškog izvješća o provedbi programa kohezijske politike, najava manifestacije OTVORENI DANI koja će se održati u listopadu te članak s osvrtom na Uredbe o državnim potporama.

Publications