Panorama 74: LATVIA luo yhteyksiä alueellisen kasvun vahvistamiseksi

Lisätyökalut

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : All
Date : 16/10/2020

Panoraman syysnumero on nyt ladattavissa. Useiden artikkeleiden pääaiheena on 30 vuotta täyttävä Interreg-ohjelma. Tarkastelemme ympäristöystävällisempiä viestintätapoja, kerromme rajat ylittävää yhteistyötä koskevan kyselytutkimuksen tuloksista ja annamme erityistä huomiota nuorten panokselle ohjelmissa. Esittelemme kattavasti myös EU:n tämän vuoden innovatiivisimpien hankkeiden palkinnoista kilpailevat Regiostars Awards -finalistit.

Maakohtaisessa osiossa keskitytään tällä kertaa Latviaan. Valtiovarainministeri Jānis Reirsin erikoishaastattelussa paneudutaan Latvian keinoihin tasata alueiden välisiä eroja EU-rahoituksella, sen koronaviruskriisiajan toimiin sekä maan suunnitelmiin vihreän ja digitaalisen tulevaisuuden edistämiseksi ohjelmakaudella 2021–2027.

Omin sanoin -osiossa puheenvuoron saa Ranskan alueellinen talous-, sosiaali- ja ympäristöneuvosto (CESER). Muita aiheita ovat säännöllisesti julkaistavat Kartat- ja Asiaa datasta -osiot, ja Hankkeet-osiossa vieraillaan Italiassa, Kroatiassa, Kyproksella, Kreikan saarilla, Réunionissa ja Suomessa.

Publications