Panorama 67: Menestystarinoita alueilta ja rajoilta

Lisätyökalut

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 19/12/2018

Panoraman talvinumero on nyt ladattavissa. Siinä käsitellään laajasti erilaisia aiheita kaupunkialueisiin liittyvistä asioista aina kulttuuriin ja teollisuuden muutosprosessiin.

Aloitamme Itävallan puheenjohtajakaudesta ja kerromme vuosien 2021–2027 lainsäädäntöpakettineuvottelujen valmisteluista neuvostossa.  Haastatteluosiossa keskustelemme Rheinland-Pfalzin osavaltion ministeripresidentin Malu Dreyerin sekä valtiovarainministerin Volker Wissingin kanssa. Lisäksi tarkastelemme, miten EU-rahoituksella on edistetty kulttuuriperinnön eurooppalaista teemavuotta ja alueiden teollisuuden muutosprosessia. Kerromme myös innovatiivisten kaupunkitoimien ohjelmasta tuetuista hankkeista.

Omin sanoin -osiossa on kirjoituksia Kastilia-La Manchasta, Suomesta ja Etelä-Puolasta sekä nuorten kokemuksia Interreg Volunteer Youth -ohjelmasta ja Youth4Regions-mediaohjelmasta.

Keskustelemme tämän vuoden Regiostars-voittajien kanssa, muistelemme valokuvin tämän vuoden Euroopan alueiden ja kuntien teemaviikkoa sekä kerromme äskettäin julkaistun Eurostatin vuoden 2018 alueellisen vuosikirjan tärkeimmistä seikoista. Hankeosiossa vierailemme Puolassa, Tanskassa, Slovakiassa, Italiassa ja Kreikassa.

Publications