Panorama 57: Pomorskie tähtää kohti tulevaisuutta

Lisätyökalut

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period :
Date : 27/06/2016

Panorama-lehden kesänumero 2016 on nyt saatavilla verkossa. Numeron pääartikkelissa tarkastellaan lähemmin yhtä aluetta, ja tällä kertaa vuorossa on Puolan Pomorskie. Alueen hallintojohtajan haastattelu, hanke-esimerkit ja niihin liittyvät taustatiedot antavat yleiskuvan siitä, kuinka koheesiopolitiikalla autetaan tätä aluetta vastaamaan sen haasteisiin. Kerromme myös Euroopan alueiden ja kuntien teemaviikosta (entinen Open days -teemaviikko), esittelemme etukäteen tämän vuoden numerojen aiheita ja tapahtumia sekä tutkimusta, joka tuodaan julki kuluvan viikon EWRC-yliopiston tilaisuuksissa.

Lisäksi luomme katsauksen yksinkertaistamista käsittelevän korkean tason ryhmän työhön, Interact-ohjelmaan sekä Adrian- ja Joonianmeren aluetta koskevaan EU:n strategiaan. Hankkeet-osiossa puheenvuoron saavat Itävalta, Unkari, Ranska ja Yhdistynyt kuningaskunta, ja uudessa laajemmassa Hankkeet-reportaasissa perehdytään tarkemmin hankkeeseen, jossa nuoret ovat mukana kehittämässä Puolan liikennepolitiikkaa.

More information :

  

Publications