Panorama 53: Eurooppa digitalisoituu

Lisätyökalut

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2014-2020
Date : 24/07/2015

Panorama-lehden kesänumero on nyt saatavilla verkossa englannin kielellä ja sen pääartikkelissa annetaan tunnustusta 25-vuotiselle Interreg-ohjelmalle kertomalla lyhyesti ohjelman 20 menestyksellisemmästä hankkeesta. Siinä kerrotaan myös tämän erityisen juhlavuoden tapahtumien aikataulusta ja haastatellaan parlamentin jäsentä Iskra Mihaylovaa, joka on Euroopan parlamentin REGI-valiokunnan puheenjohtaja. Toisessa pääartikkelissa kuvataan, miten koheesiopolitiikalla autetaan rahoittamaan hiljattain julkistettujen digitaalisten sisämarkkinoiden rakentamista laajakaistan saatavuudesta avoimeen dataan ja sähköisiin viranomaispalveluihin.

Alueviranomaisten haastatteluissa Övre Norrlandin puheenjohtajalta ja Galician presidentiltä kysytään alueiden kokemuksista koheesiopolitiikasta ja Omin sanoin -osiossa on edustettuna kuusi aluetta eri puolilta manner-Eurooppaa.

Lehti sisältää myös katsauksen tämän vuoden OPEN DAYS -tapahtuman vetonauloihin ja Euroopan energia-alan älykkään erikoistumisen foorumiin.

Se sisältää myös tavanomaisen valikoiman uutisia ja hankekuvauksia eri puolilta EU:ta.

Publications