Panorama 48: Koheesiopolitiikka 2014-2020 - Uutta vauhtia

Lisätyökalut

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2014-2020
Date : 14/02/2014

Panorama-lehden talvinumeron aiheena on vuosien 2014–2020 uudistettu koheesiopolitiikka ja sen merkitys kaikille sidosryhmille. Komission puheenjohtaja Barroso kertoo erikoishaastattelussa, miten uudistetun koheesiopolitiikan avulla voidaan luoda kasvua ja työpaikkoja ja saavuttaa Eurooppa 2020 -strategian tavoitteet.

Lukijamme voivat myös osallistua keskusteluun laajennetussa Omin sanoin -osiossa, jossa jäsenvaltioiden, alueiden ja yhdistysten edustajat eri puolilta Eurooppaa kertovat uudistuksen herättämistä ajatuksista ja tulevaa rahoituskautta koskevista toiveistaan.

Lisäksi tässä numerossa esitellään uudistuksen pääkohdat ja temaattiset painopisteet, kerrotaan talousarvion hyväksymisprosessista Euroopan parlamentin kannalta, annetaan tietoa rahoituksen hakemiseksi ja tarkastellaan viestintästrategioita ja -velvoitteita. Lehdessä on myös perinteinen osio uutisaiheista ja erikoishankkeista ympäri EU:ta.

Publications