Panorama 47 - Ekoinnovointi: EU:n edelläkävijäalueet siirtyvät kohti vihreää taloutta

Lisätyökalut

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2007-2013
Date : 21/09/2013

Panorama-lehden syksyn numero on nyt verkossa. Lehden pääartikkelissa käsitellään EU:n alueiden johtoasemaa ekoinnovoinnin alalla. EU:n rakenne- ja investointirahastot edistävät älykästä ja kestävää kasvua artikkelissa esiteltyjen ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden hankkeiden avulla. Muissa artikkeleissa esitellään myös joitakin tämän vuoden OPEN DAYS -tapahtuman tärkeimpiä työpajoja ja seminaareja OPEN DAYS -yliopiston mestariluokasta EU:n ja Kiinan ja Japanin välisiin suhteisiin.

Muualta lehdestä voi lukea katsauksen makroalueellisiin strategioihin, joiden avulla koordinoidaan Tonavan ja Itämeren alueiden hankkeita, päivityksen EU:n rakennerahastojen katastrofiapua koskevasta työstä ja selvityksen kauden 2007–2013 jälkiarviointimenettelystä. Lehdessä on myös perinteinen osio uutisaiheista ja erikoishankkeista ympäri EU:ta.

Publications