Panorama 46 - EU toivottaa tervetulleeksi Kroatian

Lisätyökalut

 
Available languages : Bulgarian Czech Danish German Estonian Greek English Spanish French Croatian Italian Latvian Lithuanian Hungarian Dutch Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Finnish Swedish
Period : 2007-2013
Date : 28/06/2013

Panoraman kesän 2013 numero on nyt saatavilla verkossa englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Sen kulmakivenä on 6-sivuinen artikkeli Kroatian liittymisestä EU:hun. Artikkelissa tehdään yleiskatsaus liittymisprosessiin, esitellään Kroatian tärkeimpiä teollisuudenaloja, annetaan esimerkkejä onnistuneista hankkeista ja haastatellaan varapääministeriä ja aluekehityksestä ja EU:n rahastoista vastaavaa ministeriä Branko Grčićiä.

Toinen keskeinen kohokohta on tutustuminen (Euroopan komission ja kansallisten viranomaisten) yhteiseen tilintarkastusprosessiin, jolla varmistetaan, että koheesiopolitiikan rahoitusta käytetään asianmukaisesti. Lisäksi artikkeleissa tehdään yleiskatsaus äskettäin julkaistuun koheesiopolitiikan strategiseen raporttiin, saadaan esimakua lokakuun OPEN DAYS -tapahtumasta ja tutustutaan valtiontukea koskevien asetusten tarkistukseen.

Publications