Διαγωνισμός φωτογραφίας #EUinMyRegion 2018: οι 30 νικητές

 Πρόσθετα εργαλεία

 
11/09/2018

Συγχαρητήρια στους 30 νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας «Η ΕΕ στην περιφέρειά μου» για το 2018!

Florian Juritsch (Αυστρία), Fabrice Serodes (Βέλγιο), Lyubomila Dimitrova (Βουλγαρία), Emmanuel Lemaignen, Loic Bel, Adrien Staquet και Fabrice Menier (Γαλλία), Michael Lamla (Γερμανία), Μιχαήλ Αμοιρίδης (Ελλάδα), Carmela Gioia, Filippo Cioffi, Giovanni Sogari, Giuseppe Pignotti και Margherita Maggi (Ιταλία), Aigars Ievins (Λετονία), Bob Simon (Λουξεμβούργο), Bram Gesink (Κάτω Χώρες), Adrian Krać, Andrzej Kurzyński, Karolina Nawrot, Zane Šime και Michał Szkudlarek (Πολωνία), Eduardo Pedro Ventura και Hugo Alexandre dos Santos Couto (Πορτογαλία), Maria Gabriela Riglea και Vasile Stoica (Ρουμανία), Marek Včelka, Susanna Včelková και Patrik Václavik (Σλοβακία), Sophie Pedroso (Ισπανία). 

Από 530 φωτογραφίες που υποβλήθηκαν, η κριτική επιτροπή επέλεξε 30 νικήτριες φωτογραφίες με κριτήριο την αισθητική αξία, τη δημιουργικότητα και τη σχετικότητα με το θέμα του διαγωνισμού.

Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν τώρα σε μια έκθεση που θα ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη. Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων, τον Οκτώβριο.

Ο διαγωνισμός, που διήρκεσε από τον Μάιο έως τον Αύγουστο, καλεί τους πολίτες να βρουν γύρω τους έργα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ και να τραβήξουν τις καλύτερες φωτογραφίες. Από το 2012, μερικές χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν στον διαγωνισμό, μετατρέποντάς τον σε εμβληματική πρωτοβουλία.

Νέα

Σχετικά θέματα

Communicating Regional Policy