Βραβεία RegioStars του 2018: ψηφίστε το καλύτερο έργο της πολιτικής συνοχής της χρονιάς

 Πρόσθετα εργαλεία

 
03/07/2018

Από σήμερα οι πολίτες μπορούν να ξεκινήσουν να ψηφίζουν για το βραβείο του κοινού RegioStars του 2018 μεταξύ των 21 τελικών υποψηφίων που αναδείχθηκαν για φέτος.

Τα RegioStars του 2018 θα βραβεύσουν τα καλύτερα έργα της πολιτικής συνοχής σε 5 κατηγορίες: επίτευξη βιομηχανικής μετάβασης· προώθηση ενός τρόπου ζωής με χαμηλές εκπομπές άνθρακα· καλύτερες και πιο προσβάσιμες δημόσιες υπηρεσίες· μακροπρόθεσμη διαχείριση της μετανάστευσης· και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της ΕΕ.

Η επίτροπος περιφερειακής πολιτικής Corina Creţu δήλωσε: «Κάθε χρόνο τα βραβεία RegioStars ανεβάζουν τον πήχη όλο και ψηλότερα και αποδεικνύουν πώς τα κονδύλια της ΕΕ μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τα μυαλά και τα ταλέντα που κρύβονται πίσω από αυτά τα 21 σπουδαία έργα.»

Τα «βραβεία RegioStars» είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που επιλέγει τα καλύτερα έργα της πολιτικής συνοχής. Οι νικητές σε όλες τις 5 κατηγορίες θα ανακοινωθούν στις 9 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων του 2018.

Νέα

Σχετικά θέματα

Regions for Economic Change