Διαγωνισμός Ιστολογίου EUinmyRegion - Συγχαρητήρια Claudia, Daniel, Dennis, Ιουλία και Madeleina!

 Πρόσθετα εργαλεία

 
17/08/2017

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού #EUinmyRegion ανέδειξε ως νικητές του διαγωνισμού ιστολογίου τον Daniel Botea, την Claudia Shute, τον Dennis Nill και τη Madeleina Kay, ενώ η Ιουλία Μπαλάσα κέρδισε το «Βραβείο Κοινού». 

Αφού συνυπολογίστηκαν οι βαθμολογίες των τριών μελών της κριτικής επιτροπής (δείτε τι αναζητούσαν) και τα στατιστικά στοιχεία όσον αφορά την κατάταξη των ιστοτόπων, την επισκεψιμότητα και τα στοιχεία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. 

Ο Ρουμάνος μπλόγκερ Daniel Botea κατέλαβε την πρώτη θέση με την ανάρτηση Oltenian Rugs, a tradition revived with European funds (Χαλιά της Ολτενίας, μια παράδοση που αναβίωσε με ευρωπαϊκά κονδύλια), που τα πήγε εξαιρετικά καλά όσον αφορά την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου, την κατάταξη του ιστοτόπου και τις βαθμολογίες των κριτών. 

Λίγο πιο πίσω στη βαθμολογία ήταν η Claudia Shute με την ανάρτηση Inte(gr)SKate: From Iraq to Plechárna (Κοινωνική ένταξη και σκέιτμπορντ: Από το Ιράκ στην Plechárna), που μάλιστα συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και τα πήγε επίσης πολύ καλά όσον αφορά την κατάταξη του ιστοτόπου. 

Αρχικά είχαμε προγραμματίσει η κριτική επιτροπή να αναδείξει μόνο τρεις νικητές αλλά η τρίτη θέση μοιράστηκε μεταξύ του

Και οι δύο έλαβαν σχεδόν την ίδια βαθμολογία από τους κριτές και οι ιστότοποι είχαν την ίδια θέση κατάταξης με τον Dennis να έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και τη Madeleina να συγκεντρώνει υψηλότερη βαθμολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι λοιπόν θα έρθουν και οι δύο στις Βρυξέλλες! 

Τέλος, το «Βραβείο Κοινού» (δεν συμπεριλήφθηκε στους νικητές από την κριτική επιτροπή) δόθηκε στην Ιουλία Μπαλάσα με την ανάρτηση Description of the Erasmus+ project (Περιγραφή του προγράμματος Erasmus+), που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στην κατάταξη των ιστοτόπων και τα πήγε καλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά, και οι πέντε νικητές θα προσκληθούν τώρα στις Βρυξέλλες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων (9 – 12 Οκτωβρίου), όπου θα παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη δημοσιογραφία με τη χρήση κινητών συσκευών και την αφήγηση ιστοριών πριν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για τα μέσα ενημέρωσης ως διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

Θα αναρτούν δημοσιεύσεις κατά τη διάρκεια της διάσκεψης για αυτό να παρακολουθείτε αυτόν τον λογαριασμό (στο Twitter ή στο Facebook) για να ενημερώνεστε για την εξέλιξή τους.  

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μπλόγκερ που έλαβαν συμμετοχή στον διαγωνισμό!

Νέα

Σχετικά θέματα

Communicating Regional Policy